johanna.ridderstrom

Alla inlägg under januari 2014

PMS

Av Johanna Ridderström - 9 januari 2014 12:51

Av Johanna Ridderström - 8 januari 2014 10:05

 


Ville bara kika in och säga puss på er godingar! :*

Jag sitter just nu och avlider i skolan, sakta men säkert. Det är andra dagen efter jullovet och jag är redan typ självmordsbenägen. Vår engelsklärare har valt att plåga oss med en kass film om en gammal man som är ekonomilärare och matteläraren plågar oss med tal som "y-3(y+8)+4". Om jag bara hade ägt en pistol...


Förutom det här så är mitt liv annars väldigt bra. Jag har världens bästa människor runtomkring mig, så jag ska inte klaga!

Har dock pms (vilket jag antar förklarar den mörka delen av det här inlägget).


Hoppas ni mår bra!

Låt oss nu kriga sönder denna onsdag...

Av Johanna Ridderström - 7 januari 2014 12:30


 

Av Johanna Ridderström - 7 januari 2014 08:45

Vaknade av mig själv 06.13 imorse, alltså en hel timme innan alarmet var ställt. Kunde inte somna om så jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen. Jag tog fram min bibel, gamla anteckningar, mitt nya anteckningsblock och en penna samtidigt som jag satte på min spellista med lovsång. Satt och skrev rent massa luddiga noteringar från läger och ungdomssamlingar. Riktigt skönt att samla allt på samma ställe.

Satt även och bad ett tag.

Det går inte att få en bättre start på dagen!

Går till skolan idag med ett leende på läpparna och med massa energi.

Gud är god!


Av Johanna Ridderström - 6 januari 2014 21:30

 


Har knappt varit hemma under det här året. Har sovit över hos vänner och gjort annat.

Men igår till idag sov ju Joa och Springish över hemma hos mig och det var supermysigt! Vi somnade vid 4 efter en kväll med spel och MASSA tjejsnack.

Ikväll är det dock rätt skönt att få somna i min egen säng.

Jag har precis tagit en lång dusch och smörjt in mig med krämer som luktar himmelskt. Har sett till att ta hand om mig själv ordentligt ikväll då skolan börjar imorgon...

Av Johanna Ridderström - 5 januari 2014 23:30

Har Joa och Springmann sovandes här inatt

     

Av Johanna Ridderström - 5 januari 2014 00:34

 


Som de flesta vet firade jag nyår i Pingstkyrkan i Västerås med nästan 500 kristna ungdomar. Så sjukt kul! Vi dansade och skrattade i mängder. När vi kom till Fryx (skolan lägerdeltagarna sov på) så satt jag och Joa och pratade med killarna från Botkyrka i en oändlighet.

Klockan 6 på morgonen var jag och Joa hungriga. Vi snörade på oss skorna och drog ned till stan i förhoppning om att ett donken skulle vara öppet (då det stod att det skulle vara det på hemsidan). Donken var inte öppet. Vi grät en skvätt och vandrade vidare i kylan till centralen. Pressbyrån var inte heller öppet. Det skulle öppna halv 8 så vi satte oss och väntade. Vi väntade förgäves.

Så vi bad ett tag innan vi fick upp förhoppningar om Donken igen. Men nej. 

Uppgivna, köldskadade och nästintill dödshungriga började vi lunka tillbaka.

Men viktigt att komma ihåg: Gud svarar ibland sent, men aldrig för sent. Han vet bäst och har därför ibland andra planer än vad vi har för oss själva.

Så medan vi stapplade fram på Västerås folktomma gator i gryningen fylldes vi plötsligt med hopp. Framför oss kunde ett nyöppnat hemköp skådas. Lyckan i våra ansikten kunde ses på flera mils avstånd. Våra ögon tindrade och leendena gav oss träningsvärk i mungiporna.

Vi vandrade runt i butiken, gick flera varv. Vi iaktog noga all mat då det var något ingen av oss hade sett på över 10 timmar.

Vi köpte en baguett och en chokladkaka och åt sedan som grottmänniskor. Proppade i oss likt någon som inte ätit på flera veckor. Det var gott.

Mätta och belåtna begav vi oss tillbaka till Fryx där vi packade ihop våra grejer. Vi gick till kyrkan och åt frukost innan mötet klockan 11. 

Att försöka hålla sig vaken på en gudstjänst när man har dygnat är bland det svåraste man kan ta sig för. 

Mamma och pappa kom och hämtade upp tre förstörda flickor (mig, Joa och syrran) efter mötet. Väl hemma sockerkickade jag mig med godis för att inte somna. Mitt mål var att hålla mig vaken till kvällen så min dygnsrytm inte skulle bli helt messed upp. All I can say is, mission accomplished ;)

Innan kvällsmaten gick jag ut och promenderade/joggade i en timme och av det blev jag så pass pigg att jag kunde vänta med att sova till typ 8.

Vaknade pigg och glad vid 11 dagen efter, like a boss.


Hade aldrig utsatt mig för detta om det inte vore för att Joa aldrig hade dygnat förut, så jag hoppades att hon hade kul )även fast hon i princip var död när vi lämnade av henne). Det var iaf mitt bästa nyår någonsin!

Tack alla underbara människor från Unite och puss pårej Joa!

Gott nytt år :*

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards