johanna.ridderstrom

Alla inlägg under juli 2011

:D

Av Johanna Ridderström - 19 juli 2011 19:35

hahaha!! "jag tror han är död"   för er som inte vet så vet björn skifs inte alls vad som kommer hända utan han improviserar :)

Martin är oxå grymt rolig och duktig :D

Av Johanna Ridderström - 19 juli 2011 14:30

asså haha :)

vill oxå ha ett sånt här jobb jue.... ;)



Av Johanna Ridderström - 19 juli 2011 11:30

Har börjat packa och ska snart fortsätta. Hänga tvätt ska jag också göra. Och skriva en tipspromenad till barnen på släktträffen för vi åker ju imorron..... plus att jag ska fortsätta skriva på min bok för det gick grymt bra igår!  

spela gitarr ska jag oxå göra.. :)


Nästa onsdag drar jag och syrran till världens bästa faster som bor i skövde   saknar henne jättemycke!!


Belinda gav mig en dikt innan hon åkte till norge (hon har inte skrivit den):


The shortest word I know is I
The sweetest word I know is LOVE
And the person that I'll never forget is YOU

Av Johanna Ridderström - 18 juli 2011 17:30


har precis fikat med mormor, morfar, farmor, gösta och mamma. Jossan håller på att packa just nu för hon ska sticka upp till Junsele (Ångermanland) imorron med mormor och morfar. vi andra åker på onsdag :)

hoppas att det blir bra väder annars går jag hem (och det är ju några mil)


Belinda åkte till norge tidigt i morse men hon gav mig ett kuvert igår med ett uppdrag. Jag fick inte öppna brevet förren idag.


Det stod: "Hej! Nu ska du få din överraskning! Åk till busskuren vid tågstationen och leta vid träden som ser ut som bollar.


så jag åkte dit och hittade ett genomblött kuvert där det stod:

"Du hittade det första kuvertet! Du kommer att få försöka hitta fyra andra kuvert som kommer längre fram. På framsidan av kuverten sitter det lappar som säger vart du ska men du får inte öppna kuverten förrns det datumet som står på dom kommer. Nu ska du ta dig till forsen och leta vid trädet där jag skrev J      B. Där kommer du hitta något som du inte förväntat dig."


Så jag cyklade dit och hittade en plastpåse med ett brev och ett nesquikpaket. Jag stog där för mig själv, dyngsur och skrattade högt. haha


På lappen stod det:

"Okej, du hittade brev nummer två och fick ditt nesquikpaket! Du kommer ju inte att komma hem till mig på ganska länge så det hät borde nog räcka! (för er som inte vet så äter jag och belinda alltid nesquik när vi är hos henne) Hoppas bara att Monica inte dödar mig för att jag ger dig världens sockrigaste flingor... Hi hi... Nu ska du ta dig till rapsfältet där vi fotade. Där hittar du brev nummer tre!


På rapsfältet hittade jag ett brev och en påse med tennisbollstuggummin.

"Duktig flicka som cyklar så långt! Du är en riktig sportmänniska! Jag vet ju att din favoritboll är tennisbollen så här får du några som borde räcka ett tag! Nu ska jag dryga lite med dig! Du måste gå upp för handbacken och hämta nästa brev och en sak som du velat att jag ska göra till dig!"


Så jag cyklade dit. Snacka omm att jag va trött! Och blöt! Det regnade ju. Men jag kunde ju inte ge upp... det vet ni alla som känner mig!    


Uppe på handbacken så hittade jag en plastpåse med ett brev och en tavla i. För er som inte vet det så målar belinda och hon är grym!

  


Och på lappen stod det: "Super! Nu är det bara ett brev kvar! Om du åker till Tunaskolan och letar vid cykelställen på framsidan där jag satte lappen som vi hade på våran orientering kommer du att hitta det sista brevet och en sak som jag vet att du älskar! Hi hi!


Jag bestämde mig för att gå dit för jag orkade inte gå ner för handbacken, hämta cykeln och cykla till Tuna. Vid cykelställen hittade jag en påse. Inuti låg det ett brev, ett paket och en påse djungelvrål.     


lappen: "Du är grym! Nu får du cykla hem och ta det lite lungt. Kanske käka djungelvrål och titta på mitt konstverk! hi hi     Hoppas att du gillade överraskningen och att du hare bra!

Hej svejs!"


Så nu är det bara att vänta tills jag får öppna breven! Fast det första var jag tvungen att öppna fast jag egentligen skulle vänta tills onsdag. Men det brevet var ju inte skyddat från regnet så det höll på att förstöras.

Brev nr 2 : torsdagen den 21 juli

nr 3: söndagen den 24 juli

nr 4: onsdagen den 27 juli

nr 5: fredagen den 29 juli

 

                                           


Jag har världens bästa vän!! Ingen är ens i närheten av henne!! Älskar henne så extreeeemt mycket!! Kommer alltid att finnas där för dig bby och tack för att du alltid är där för mig!!     Du är simply the best!!! och jag saknar dig redan!! I'll die for you!

Av Johanna Ridderström - 16 juli 2011 14:13

Ikväll kommer Hence och då blire karaoke    Senare idag ska jag nog sätta mig ner med min bok :) Jag och Belinda  

tittade på olika bokförlag igår där man kan skicka in sin bok och sen få den tryckt i så många exemplar man vill ha. Längtar tills min bok är klar så att folk kan få läsa den! Tyvärr så har jag inte skrivit så mkt på sistone för det har kommit några saker emellan...

Nu ska jag gå och spela tv-spel med jossan :)


Här är Demis nya musikvideo :)


You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper

Av Johanna Ridderström - 16 juli 2011 14:00

loooove her!!

Av Johanna Ridderström - 15 juli 2011 13:36

Jag har precis ätit och snart ska jag, mamma och Jossan åka och hämta upp Belinda för vi ska till IKEA :)

Ikväll blire att träffa massa underbara vänner på haga :) synd att det är så himla tråkigt väder bara...


Har fastnat i typ en britney spears period... skitkonstigt för jag tycker egentligen inte om henne eller hennes röst men jaja.... min familj får väl stå ut med att hon spelas 24/7 på spotify.. med några låtar emellan :)

synd bara att det är så dåliga musikvideos...

Av Johanna Ridderström - 14 juli 2011 23:11

Hon har varit med om så grymt mycket och jag har följt varenda steg hon har tagit. När hon var inne på rehab googlade jag hennes namn minst två gånger om dan för att försöka få reda på hur hon mådde. Plus att jag tittade på sjukt många intervjuer med henne om och om igen. Några har jag sett över fem gånger tror jag... jag vet jag är lite  


Samtidigt som Demi va på rehab hade jag oxå en "depression" som det är för tidigt att berätta om nu men nån dag hoppas jag att jag åtminstone kan hjälpa en person med min historia....


Om du mår dåligt så prata med någon för om du inte gör det så kanske det bara blir större tills du bara ser en utväg....

Om jag inte hade berättat för någon så hade jag kanske inte suttit här...


Älskar den här sången! Jag började nästan gråta när jag hörde den...  



The marks on my arm might disappear but the memories I have will always be with me...

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards