johanna.ridderstrom

Alla inlägg den 2 september 2013

Av Johanna Ridderström - 2 september 2013 22:00

Ska lägga mig nu och lyssna på Kissie och Peter08s Podcast. Jag är inget jättestort fan av någon av dem, men i deras podcast är de "vanliga människor" och man får en bättre uppfattning om hur de är på riktigt. Sen har de starka åsikter som de står fast vid och argumenterar för, och sånt gillar jag!


Imorgon är det skolfoto och nån idiot har bestämt sig för att det ska tas halv 5, så imorgon är jag glad om jag är hemma innan halv 6 på kvällen...

Har planerat en kjol och ett linne, men vi får se hur vädret blir. Kanske blir uggs och dunjacka istället? Det känns som att det blir kallare och kallare för varje dag som går nu... Dock älskar jag början av hösten när alla löv får fina färger, man går runt i halsdukar och kängor och dricker en kopp te på kvällarna.

Nej, nu ska jag lägga mig innan jag glider ifrån ämnet ännu mer.

Godnatt <3


 


NO

Av Johanna Ridderström - 2 september 2013 10:41

Sitter på NO-lektionen just nu och har typ ingenting att göra...ligger redan lite före...

Imorse på tåget träffade jag Springmann och Frida. Mysigt att ha några att prata med på vägen till V-ås. Det är det bästa med att pendla. Det är då man har tid att snacka med vänner. Annars är jag ju hemma runt 5/halv 6 varenda dag och då är man så trött att man knappt ens orkar träffa sin familj...

Älskar förresten att vi börjar halv 11 på måndagar! Då har det börjat bli lite varmt ute så man kan ha på sig sommarkläder. Lika bra att använda dem in i det sista! Så idag har jag på mig klänningen jag hade på midsommar (med en kofta såklart, det är ju inte supervarmt).

Har även legat och dragit mig i en hel timme imorse. Kollade twitter, facebook och instagram. Sååå skönt att ha tid med att ligga och försöka vakna till!

Nu ska jag väl roa mig med att läsa om kapitlet igen...

Puss och Kram


 

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards