johanna.ridderstrom

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Johanna Ridderström - 14 maj 2013 20:16

Ända sen jag såg (en av mina favoritfilmer) Mamma Mia för första gången har ordet "spontanitet" fått en större betydelse i mitt liv.

Ni vet väl storyn i filmen?

Sofie (ca 20 år) ska gifta sig och vill bjuda sin pappa till bröllopet. Problemet är att hennes mamma inte riktigt vet vem Sofies pappa är. Sofie har luskat fram att det finns 3 möjliga pappor och hon har bjudit alla dem. När de kommer över till ön där bröllopet ska hållas får man då lära känna dessa tre personligheter. En av dessa verkar inte ens veta vad innebörden i förmågan att vara spontan är. Det är den mannen jag gillar minst. Han verkar vara den mest jobbigt tråkiga personen på hela planeten. Om jag blir bara ens en gnutta lik honom kan jag lika gärna ladda pistolen på en gång...(med varning för lite överdrift)...

Så då när allas vår Stellan Skarsgård halvt tillrättavisar denna man och säger att han måste bli mer spontan tänkte jag att spontanitet är min nyckel till frihet...ungefär...

Denna man går från att vara osäker och tråkig till spontan och (officiellt?) homosexuell inom loppet av lite mer än en timme!

Applåder!


Jag försöker göra lite spontana grejer varje dag. Ibland är jag helt crazy och tar på mig byxorna med vänster ben först, och andra dagar klipper jag av några decimeter av mitt hår. Det pendlar lite.

Idag var en sådan dag då jag fick säga hejdå till majoriteten av mitt hår.


1. Resultatet vart bra!

2. Jag behöver inte oroa mig på långa vägar att jag ska bli ens lite lik Harry Bright.


Tummen upp!


 

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards