johanna.ridderstrom

Alla inlägg under september 2013

Av Johanna Ridderström - 6 september 2013 15:30

Åkte upp till Farmor och Gösta till lunch och har nu både fikat och spelat kort här :)

Strax beger jag mig hem till Jonas och Malin för att vara barnvakt åt mina kusiner Oscar (4år) och Victor(snart 3år) i några timmar!


       

Av Johanna Ridderström - 5 september 2013 22:15

Hej! Var hemma relativt tidigt idag (16.00) så jag gjorde i ordning lite grönsaker med dipp och satte mig framför tv:n. Det fanns dock inget på tv så jag gick rastlöst runt i huset i väntan på att någon familjemedlem skulle komma hem. Jag hängde tvätt och jag åt ännu lite till.

Tillslut kommer pappa hem, följt av mamma med två pizzor i famnen.

Efter att jag hade ätit pizza var jag fortfarande lika rastlös, så jag fattade ett väldigt jobbig beslut. Jag bestämde mig för att börja rensa kläder. Har aldrig någonsin insett att jag har såhär mycket kläder! Helt sjukt!

Jag sorterade i högarna: Släng, Skänka, Smutstvätt, Idrottskläder, Garderoben och Linnen. Det var hur jobbigt som helst och jag fick ont i både huvud, axlar och rygg. Men nu är det gjort! Och jag har nästan två helt tomma byrålådor nu!

Ska klappa mig själv på axeln och sätta mig ner med en kopp te och längta till imorgon då jag är ledig och ska hitta på massa roliga saker <3

Kram


 

Av Johanna Ridderström - 4 september 2013 09:46

Haha, vet inte vad det är med mig men jag har börjat längta som en galning till jul! Snön, stora halsdukar, uggs, köpa paket, baka julgodis, pepparkakor, lussebullar, hugga julgran, julmarknader, julsånger, chokladkalender, mysa med släkt, lovikavantar, Karl Bertil Johnssons julafton, snöbollskrig, pulkaåkning, julevangeliet, stearinljus och tomteluvor.

Hur mycket jag än älskar sommaren med värme, glass, tunna kläder, sena kvällar, fotboll och bad, så har ändå mitt hjärta en speciell plats för vintern. Kanske för att jag fortfarande blir som ett litet barn när snön kommer. Så fort flingorna faller utanför fönstret, springer jag ut och och står och ler som ett fån på gatan. Direkt efter det sätter jag på mig mössan och hoppar på pulkan i närmsta nedförsbacke.


På engelskan läser vi böcker och idag började jag läsa A Christmas Carol. Ni vet med den snåla, gamla hjärtlösa Scrooge som hatar allt med julen att göra. Den har ju ett sådant fantastiskt fint slut!

Det första jag göra när jag kommer hem idag är att sätta mig framför tv:n med en kopp te och mysa framför denna film.


 
 
Btw, det är bara 111 dagar kvar tills tomten kommer! :)
Av Johanna Ridderström - 3 september 2013 22:45

Lämnade skolan idag runt halv 6... Klev innanför dörren här hemma runt 7. Efter fotograferingen mötte jag upp Joa och vi stod och kollade på när Springmann och hennes klasskompisar blev nollade vid svartån. Vi tog sedan bussen och hemma hos mig smällde vi i oss pannkakor och mackor. Sedan blev det lite Idol på det. Joa åkte hem strax efter 9 och sedan dess har jag hunnit avverka både Svenska Hollywoodfruar och strax även Project Runway.

Ska strax gå och lägga mig för jag är verkligen svintrött! Hoppas jag slipper jobbiga mardrömmar om att jag ser ut som ett troll på skolfotot...


 

Av Johanna Ridderström - 3 september 2013 12:38

 

Av Johanna Ridderström - 2 september 2013 22:00

Ska lägga mig nu och lyssna på Kissie och Peter08s Podcast. Jag är inget jättestort fan av någon av dem, men i deras podcast är de "vanliga människor" och man får en bättre uppfattning om hur de är på riktigt. Sen har de starka åsikter som de står fast vid och argumenterar för, och sånt gillar jag!


Imorgon är det skolfoto och nån idiot har bestämt sig för att det ska tas halv 5, så imorgon är jag glad om jag är hemma innan halv 6 på kvällen...

Har planerat en kjol och ett linne, men vi får se hur vädret blir. Kanske blir uggs och dunjacka istället? Det känns som att det blir kallare och kallare för varje dag som går nu... Dock älskar jag början av hösten när alla löv får fina färger, man går runt i halsdukar och kängor och dricker en kopp te på kvällarna.

Nej, nu ska jag lägga mig innan jag glider ifrån ämnet ännu mer.

Godnatt <3


 


NO

Av Johanna Ridderström - 2 september 2013 10:41

Sitter på NO-lektionen just nu och har typ ingenting att göra...ligger redan lite före...

Imorse på tåget träffade jag Springmann och Frida. Mysigt att ha några att prata med på vägen till V-ås. Det är det bästa med att pendla. Det är då man har tid att snacka med vänner. Annars är jag ju hemma runt 5/halv 6 varenda dag och då är man så trött att man knappt ens orkar träffa sin familj...

Älskar förresten att vi börjar halv 11 på måndagar! Då har det börjat bli lite varmt ute så man kan ha på sig sommarkläder. Lika bra att använda dem in i det sista! Så idag har jag på mig klänningen jag hade på midsommar (med en kofta såklart, det är ju inte supervarmt).

Har även legat och dragit mig i en hel timme imorse. Kollade twitter, facebook och instagram. Sååå skönt att ha tid med att ligga och försöka vakna till!

Nu ska jag väl roa mig med att läsa om kapitlet igen...

Puss och Kram


 

Av Johanna Ridderström - 1 september 2013 23:42


Tog inte med mig kameran till Stockholm, utan det får duga med mobilbilder. Har som sagt haft en helt obeskrivligt bra helg! Kom hem idag och var så slutkörd att jag somnade ett tag efter fikat...

Tack till alla er som tagit emot mig med en öppen famn <3 Nästa gång är det ni som får komma hit!

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards