johanna.ridderstrom

Alla inlägg under juni 2013

Av Johanna Ridderström - 20 juni 2013 23:45

Jag har aldrig gått in helhjärtat för det här med midsommarkrans. Men i år tänkte jag att det är väl klart att man ska ha en midsommarkrans? Jag har ju förut velat bli florist för att jag tycker att det är kul att skapa med blommor. Så jag åkte runt i Hallsta för att leta efter de finaste blommorna i staden. Sedan satte jag mig på altanen med ståltråd, sax och tång och började arbeta på min krans. Ni som känner mig vet att jag är perfektionistiskt lagd när det gäller sånt här. Jag är inte klar tills det ser sjukt bra ut.


Relativt nöjd är jag iaf med min fina krans som blev klar halv 12 dagen innan midsommar.


 
The production...

Av Johanna Ridderström - 19 juni 2013 23:45

Har myst på altanen med Nina och Joa i flera timmar idag. Vi har pratat massor och ätit upp en skål med chips på rekordtid. Så mysigt att umgås med människor jag älskar och som känner mig så himla bra. Vi kan liksom prata om ALLT.

Nina har åkt hem nu, men Joa sover över. Nu ska hon och jag göra några mackor och sen sätta oss i soffan och bara vara.

Godnatt!


 

Av Johanna Ridderström - 18 juni 2013 23:30

 

Matte och Bettan bäddade iordning så att jag fick sova på en madrass mellan Wille och Noah i deras sängar. Jag hinner lägga mig på madrassen och vila ögonen i några minuter innan jag hör Noah säga "Hanna, ja ekka däj". Jag tittar rört på honom och svarar att jag älskar honom också. Sedan kryper han ner från sin säng, lägger sig bredvid (läs: på) mig och somnar. Jag ligger nu här med svettpärlor i pannan (för kroppskontakt i ett litet och redan varmt rum, gör det inte svalare precis) och med tårar i ögonen (på grund av mina fina kusiner) <3

Av Johanna Ridderström - 18 juni 2013 09:45

Nu bär det av till Köping till morbror, moster och mina söta kusiner Wille och Noah! Där sover jag över inatt och så får vi se när jag kommer hem imorgon. Nu valkas ett dygn med deep-talk och skrattanfall med Bettan, bus och lek med kusinerna och retsamma kommentarer och knuffar mig och morbror emellan. Allt detta som jag älskar så mycket.


 

Jag och underbara moster Bettan <3

Av Johanna Ridderström - 17 juni 2013 18:30

Drar strax iväg hem till Hannes. Jag kan inte ens förklara med ord hur underbart mysigt det ska bli att få ha honom för mig själv i en hel kväll! Därför tänker jag inte ens försöka, utan nu åker jag hem till min kära pojkvän och upplever det istället!

Hejrå!


 

Av Johanna Ridderström - 17 juni 2013 18:00

Belinda har varit här idag och färgat håret på mig. Det som skulle bli ljusbrunt/mellanbrunt, resulterade i en mörk rödbrun färg... Jag är trots allt nöjd över den oväntade hårfärgen, det passar mig relativt bra ändå! Sen vet inte jag om jag tänker behålla mitt hår såhär, men ett tag till får jag allt lov att vänta innan jag ändrar på något. Jag har ju trots allt färgat (blekt 1 gång av dessa) mitt stackars hår 3 gånger idag... Men som sagt, bra blev det! :)


 

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards