johanna.ridderstrom

Alla inlägg under mars 2014

Av Johanna Ridderström - 8 mars 2014 15:53

Är nu hemma efter teatern. Det gick superbra! Vi blev sminkade av duktiga Agnes och sedan fotograferade uppe vid Skantzen. Helt sjukt vad bra bilderna blev! De är till för att användas vid marknadsföring och sånt men jag kommer vilja ha några för att rama in.

Vi åt vi lunch, Trissan kom förbi en sväng och sen var det rep fram till 3. Det var lite dåligt med energi och alla var väldigt trötta, men när vi var klara hade det inte gjort något mig emot om vi hade fortsatt några timmar till. Jag älskar att jobba med det här projektet! (Haha märks det?)

Efteråt gick jag och David en liten promenad för att kolla om torghörnan var öppen, men icke, så vi gick tillbaka till teatern och hängde där med de som väntade på skjuts.

Asså nu skriver jag bara ointressanta saker...

Haha, vi hörs sen!


 

Av Johanna Ridderström - 8 mars 2014 13:30

Det finns ingen karaktär i någon annan saga som jag älskar så mycket som jag älskar min! Hon är helt underbar! Så otroligt söt, glad och rolig :)

Tro mig, ni kommer inte bli besvikna om ni kommer och kollar!


Av Johanna Ridderström - 7 mars 2014 23:15

Åkte till skolan idag för att vara med på en redovisning i teaterteorin. Har ju mått illa hela veckan men ignorerade det imorse. Jag har ju mått oerhört mycket sämre förut men gått till skolan ändå liksom.

Kom till skolan och det första jag får höra är "vad gör du här? har inte du varit magsjuk?", varpå jag svarar "joo, men jag har inte spytt".

Ett par timmar senare, efter att många insisterat på att jag ska åka hem på grund av smittrisk, så satt jag på bussen.

Åkte sedan hem till farmor och Gösta, fikade och somnade på soffan. Till kvällsmat kom min efterlängtade faster och hennes sambo. Har saknat dem så sjukt mycket!

Nu har jag varit hemma ett tag, kollat på pewdiepie och ska strax sova. Det blir upp tidigt imorgon om jag ska lyckas vara någorlunda vid liv på teatern klockan 9 imorgon. Men jag är supertaggad så det ska nog gå bra :)

Godnatt fina ni!


 

Av Johanna Ridderström - 6 mars 2014 20:44

Det här är nog något ingen vet om mig, men jag ÄLSKAR Isabellas (Blondinbellas) röst. Jag blir så otroligt lugn, glad och peppad av att lyssna på henne. Förut tyckte jag dock bara att den lät pipig och dryg. Nu kan jag sitta och spela om videoklipp flera gånger bara för att höra henne prata.

Sen älskar jag hennes positiva sätt att se på saker. Hon verkar vara en underbar person och en helt fantastisk entrepenör och företagare.

Av Johanna Ridderström - 6 mars 2014 17:25

         

Jag saknar min grupp så sjukt mycket! Nu när jag har varit hemma två dagar i streck är att läsa manuset det enda produktiva jag gjort.

På lördag 09.00 ska vi träffas, fixa med kostym, bli sminkade och sedan fotograferade. Efter det blir det rep fram till 15.

Låt det bli lördag nuuu...!

Av Johanna Ridderström - 5 mars 2014 22:16

Det går magsjuka på min skola och många av mina vänner har haft det på sistone. Igår mådde jag illa hela dagen. På teatern var det så illa att jag ville spy. Imorse när jag vaknade gjorde jag en snabb analys och konstaterade att även fast jag inte hade spytt så var det kanske inte en sån bra idé att gå till skolan då jag fortfarande mådde illa.

Så idag har jag sovit, kollat på TBBT och ätit 3 mackor.

Jag mår illa såfort jag rör på mig men jag har fortfarande inte kräkts...

Grejen är att när jag blir magsjuk så spyr jag max 2 gånger och sen är det över. Så mamma sa att eftersom att jag aldrig blir "normalt magsjuk" så är det inte så konstigt att jag mår illa men inte spyr. Att jag har någon mild variant av magsjuka.

I vilket fall som helst sa mamma och Mathilda åt mig att stanna hemma imorgon med för säkerhets skull so that's what I'm gonna do...


  Denna tjej är också hemma och är sjuk... krya vänner <3



Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards