johanna.ridderstrom

Alla inlägg under mars 2014

Av Johanna Ridderström - 21 mars 2014 14:15

Bikinin kommer från Cubus och den ska jag defenitivt gå runt i den kommande sommaren!


 

Av Johanna Ridderström - 20 mars 2014 21:45

Fy vad jobbig den här dagen har varit! Tur att den snart är över.

I skolan har vi ett grupparbete på teatern. I alla grupparbeten någonsin har jag på något sätt lyckas få ledar-rollen. Ibland helt ofrivilligt. Om inte jag gör jobbet gör ju ingen annan det. Och på grund av min prestationsångest vill jag att mina skolarbeten ska vara så bra som möjligt. Så eftersom att jag oftast har högre mål än mina gruppmedlemmar så får jag dra största lasset.

Oerhört energikrävande!

Sen måste jag bli bättre på att säga nej och lämna över till andra. Men jag blir så trött på att folk inte är lika arbetsvilliga som jag. Att folk saknar inspiration och energi.


Ska sluta klaga nu. Arbetet blir ju bra iaf, visserligen på min hälsas bekostnad (men spela roll).



Men min hjärna var ganska trött sedan när det på kvällen var dags för tre timmars teater...

Gick dock bra och nu är jag äntligen hemma.

Ska bädda iordning min säng för att sedan kunna sova läääänge!

Godnatt

Mhm

Av Johanna Ridderström - 20 mars 2014 14:00

27 Shocking And Unexpected Facts You Learn In Your Twenties

Av Johanna Ridderström - 19 mars 2014 22:41

Satte mig ner och började titta på det nya avsnittet av mitt älskade The Mentalist. 30 sekunder in i avsnittet hoppar jag till av spänning och spiller ut te över mig. De sista 30 sekundrarna sitter jag och skriker för att jag är så rädd/frustrerad. Längtar oerhört mycket till nästa avsnitt!

Firade förövrigt idag en vecka utan choklad genom att äta choklad. Underbart gott! Min kropp fick dock en smärre sockerchock och jag är fortfarande en aning hyper... bestämde mig för att ha en dansuppvisning för mina föräldrar i badrummet och vid 22.10 började jag locka håret.
Ligger nu i sängen och ska väl försöka sova så småningom...
Godnatt


Av Johanna Ridderström - 19 mars 2014 14:30

Är det bara jag som absolut älskar när en person säger en sak och sen gör någon annan?

Jag är inte den tjejen som uppskattar lögner och jag ser gärna att man undviker att slänga ur sig saker som "du och jag för alltid" och "jag älskar dig" om man inte menar det.

Börja inte prata framtid, bröllop och familj med en tjej för att några veckor senare dissa henne. Och gå då inte direkt gå till en annan.

http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/wtf/brit_wtf.gif

Av Johanna Ridderström - 18 mars 2014 23:34


Men jag vill också kunna se henne live! Att det finns en liiiiiten chans att hon förlänger sin turne och kommer till Europa får mig att bli helt svimfärdig. Har varit ett stort fan av henne i massa år och har följt vartenda steg hon tagit. Sett i princip alla hennes intervjuer och äger alla hennes skivor. Kan nästan mer om henne än mina närmsta vänner. Helt sjukt egentligen att man kan älska en person man aldrig träffat. Men hon är en stor inspiration och idol för mig. Både hur hon är som person och i hennes musik. Hon använder sina erfarenheter för att hjälpa andra. Hon är ärlig om sitt förflutna och förmedlar djupa budskap i hennes texter. Hon är rolig och positiv.

Gråter av bara tanken att få se och träffa henne! Har hänt flera gånger att jag drömt realistiska drömmar om att jag träffat henne och sedan vaknat upp och insett att det inte var på riktigt. INGET slår den besvikelsen...

Ska iaf hålla tummarna och be för att jag någon gång i mitt liv ska kunna rama in ett foto på mig och Demi Lovato. Det är drömmen!

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards