johanna.ridderstrom

Alla inlägg under juli 2013

Av Johanna Ridderström - 27 juli 2013 09:45

Idag åker vi iväg ett gäng för att bergsklättra i Örebro...

Även fast både min ormfobi och min lilla rädsla för höjder är ett existerande faktum och talar lite emot detta, så är det här ändå en liten dröm som går i uppfyllelse!

Vi kommer komma hem mellan 6 och 7 ikväll och förhoppningsvis är vi då oskadda med våra liv i behåll!

Miljontals kort kommer att tas, dock inte med min kamera, så vi får sen när jag kan få upp bilderna här. Kanske tar några dagar?

Jag är iaf väldigt taggad till det här! Och även om jag nu skulle totalsuga på att klättra så kommer det ändå bli kul! Jag ska nämligen hänga med 6 stycken genomunderbara människor idag :)

Men vi kan väl hålla tummarna för att jag åtminstone ska lyckas ta mig upp en eller två meter på klippväggen..?


 


Jag kom hem alldeles för sent igår egentligen för att det ska vara bra för min kropp. 5 timmar har jag sovit inatt. Alltid något, men inte så smart när man ska iväg tidigt för att klättra...

Jaja, det var väl värt det antar jag, för mysigt hade vi det igår! Gillning, brännboll, fotboll och trevlig folk!

Av Johanna Ridderström - 26 juli 2013 16:15

Idag klockan 9 så åkte jag, mamma, syrran och mina kusiner med deras föräldrar iväg till ett ställe utanför Eskilstuna som heter Sagostigen. Ett ställe där man går på en stig i skogen, stannar upp då och då vid olika stugor och läser en saga om stugan. I en stuga var det till exempel en prinsessa som låg på 100 madrasser och då läste man "prinsessan på ärten". Ungefär så går det till. "Vi vuxna" turades om att läsa sagorna ur häftet man fick.

Efter att vi gått denna promenad så kommer man fram till en superstor lekplats med gungor, studsmattor, tåg, linbana, rutschkana och massa annat roligt. Där åt vi lunch, lekte, kollade på en teater och åt glass innan vi åkte hem. SJUKT mysig dag!

Älskar att leka med mina kusiner!


 

     

       

Av Johanna Ridderström - 26 juli 2013 15:15

Det här med att behöva gå vidare när man egentligen inte vill är ett stort pain in the ass! Jag har verkligen ingen lust att lämna allt bakom mig. Jag tänker för mycket på allt vi gick igenom tillsammans och hur bra allt var. Jag drömmer om dig nästan varenda natt. Och att vakna upp och inse att drömmen inte var på riktigt är som att få en kniv i hjärtat. Jag saknar dig och jag saknar allt.

Jag är också irriterad. Irriterad på att du inte älskade mig tillräckligt mycket för att fortsätta. Arg över att du gav upp. Att du inte kämpade för oss.

Du mår säkert bra. Du tänker säkert inte på mig. Och det finns säkert massa tjejer som vill ta min plats. Kul för dig.

Under tiden går jag här och försöker att lämna allt bakom mig.

Men jag saknar dig.


 
  

Av Johanna Ridderström - 25 juli 2013 19:30

   


Har vinkat av vår fina faster i Skövde och nu sitter vi på tåget på väg till Köping. Där blir vi hämtade av våra föräldrar och sen bär det hem till min efterlängtade och sköna säng <3


Har haft helt fantastiskt mysiga och roliga dagar här!

Tack allihopa!

Av Johanna Ridderström - 24 juli 2013 17:30

Det här med min släkt på pappas sida är kanske inte så enkel att förstå, så jag tänkte förtydliga lite saker för er.

Min farmor och farfar är inte gifta, men de har två barn ihop. Pappa och hans äldre bror (min farbror) Per. Farmor har efter det skaffat ett till barn (Jessica) med en annan man. Farmor är nu sambo med Gösta, men de har inga barn tillsammans. Gösta har funnits i mitt liv sedan jag föddes och är min "farfar" minst lika mycket som min biologiska.

Jessica (min faster) och hennes sambo bor vi hos här i Skövde. Jessicas sambo Tulle har sedan innan två barn. Rasmus 20 år och Sandra 23 år.

Sandra har ett barn som är 2 år och heter Vincent.

Rasmus är nu i Finland tyvärr så honom kan vi inte träffa, men vi har hängt väldigt mycket med Sandra och Vincent de här dagarna i Skövde :)


Det här är alltså en liten förtydligan av pappas sida av släkten...

Förstår ni nu att jag hade lite problem att rita släktträd i skolan när jag var liten haha?


 

Jag och Sandra (Alexandra) igår


Av Johanna Ridderström - 23 juli 2013 18:30

Idag, efter en superlååång dag av badande med Sandra och Vincent så är det nu snart dags för lite kvällsmat! Jag har tyvärr huvudvärk (för mycket värme, för lite vätska) och väldigt ont i ryggen, Men min numera solbrända kropp kompenserar upp det ;)

Jessicas kompis Linda kommer snart över och då valkas en myskväll med tacos, soffa, godis och tv ;)


   

Av Johanna Ridderström - 22 juli 2013 19:45

Sitter på Harrys resturang med Jessica, syrran och Linda och myser efter en god kvällsmat. Beställde en ceasarsallad som vanligt, men jag såg en annan grej på menyn som jag förmodligen ska beställa nästa gång.


 

Av Johanna Ridderström - 22 juli 2013 17:15

Vi kom fram igår sent på kvällen, åkte och handlade och hade en myskväll i soffan. Idag har det blivit lite shopping (ÄNTLIGEN)! Jag köpte massa fina saker som jag visar när jag kommer hem :)


 



  


Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards