johanna.ridderstrom

Alla inlägg under juli 2013

Av Johanna Ridderström - 12 juli 2013 17:30

Nu drar jag hem till Siven där hon, jag , Springish, Belinda och Joa ska sova inatt. Tydligen har det planerats kring detta också så vi får väl se vad vi blir tvingade till att göra...sist var det ju äckelhink och andra äckliga/läskiga saker...men då var det ju i och för sig Halloween...

Pizza vet jag iaf att det blir. Och sen vet jag att det kommer bli sjukt kul! Det har vi ju alltid i vårat tjejgäng :D

Av Johanna Ridderström - 11 juli 2013 22:32

Vi idag suttit ett gäng tjejer i Köpings pingstkyrka och planerat inför ett läger som kommer att vara i augusti. Ett superkul läger som är för barn i åldrarna 8-12. Det här är ett läger som inträfar varje sommar och som jag själv brukade vara med på när jag var liten. Så det ska bli hur kul som helst att nu vara med som ledare!

Jag ska hålla i en morgonsamling och i en workshop (drama/teater) :)

Tänk vad mysig att gå upp tidigt och ha en liten ledarsamling där man går igenom och ber för dagen! Tänk att sen gå ut och sätta sig runt en öppen eld, sjunga någon sång, lyssna på något bibelord och sen äta frukost. Och tänk att det fortsätter att vara sådär mysigt resten av dagen! Lek, bad, god mat och härligt folk. Lite som Hampe, men i mycket mindre format ;)


 


Ni som känner fört får gärna vara med och be för att Berea-lägret ska bli så bra och innehållsrikt som möjligt!

Av Johanna Ridderström - 10 juli 2013 22:18

 


Shopping är för de flesta tjejer bland den bästa terapin. Jag är en av dem tjejerna det bringar en positiv effekt på. Men även fast jag hade behövt shoppa för att få upp humöret så har jag ändå inte tagit mig in till ett köpcentrum...

Kanske får chansen att bränna lite pengar när jag och syrran drar ner till Skövde hem till faster den 21 juli? Hoppas ;)

Av Johanna Ridderström - 10 juli 2013 21:45

Ramlade in på en blogg på Stureplan.se. Maxinne Björk är en modebloggerska utöver det vanliga. Ascoola outfits och bilder! Dock lite för spårat ibland...

Här är några av alla grymma outfits!


                 


Linda Hallbergs blogg har jag tipsat om förut, men det borde ni också kolla in!

Av Johanna Ridderström - 10 juli 2013 16:15

   


Här sitter jag och fortsätter med att rensa och sortera upp min dator...inte det lättaste eller roligaste...men det är ju dåligt väder ute så vad annars kan man göra?
Idag har jag iaf gjort det här:
Klivit upp
Satt på mig kläder
Ätit godis, glass och kakor
Ätit en tomat och lite lasagne till lunch
Rensat min dator

Rätt stolt faktiskt!
Jag har mitt hår uppsatt i en slarvig hästsvans, mitt ansikte är osminkat och jag har på mig en gul herr-hoodie och ett par svarta idrottsshorts. Alltså en alldeles perfekt dag för att ta kort på sig själv!


 


*Tackar Gud för att jag inte valde att skapa en modeblogg…


Av Johanna Ridderström - 10 juli 2013 12:50

Om du har problem med mig så är det ditt problem. Lite så tänkte jag när jag fick den här kommentaren. Tänk om jag hade varit en svag person med dåligt självförtroende? Då hade jag varit förkrossad vi det här laget. Som tur är så rör den här kommentaren inte mig i ryggen. Jag tycker nästan att den är lite komisk. Jag menar, den här personen verkar ju störa sig så sjukt mycket på mig, men ändå så läser "hen" min blogg?

Jag undrar väldigt mycket om den här personen mådde bättre efter att frågan vart ställd. Om "hen" sedan skrollade igenom min blogg och hatiskt läste igenom varje rad och noga granskade varje bild.

Jag tycker lite synd om "hen". Att lägga energi på att hata är bara dumt. Även fast det är lite coolt att jag har en egen "hater"... ;)


Btw, jag säger nu inte att det är okej att skriva dumma saker till mig för att "jag är en stark person som kan ta det", för det är det verkligen inte. Var försiktiga med vad ni skriver och säger till varandra och andra!


 

Och jag vet, ibland kan jag vara för bra för att vara sann ;)

Men hur kan man ens vara arg på den här personen när man får såna här kommentarer/frågor också? <3


   

Haha, den sista är ju lite extrem! Satt och skrattade högt i flera minuter åt den :D

Anyway, stay strong people!


     


Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards