johanna.ridderstrom

Alla inlägg under augusti 2013

Av Johanna Ridderström - 3 augusti 2013 11:15

Hjälp!

Har typ tio olika nyanser av brunt i mitt hår just nu...

Blir att färga snarast möjligt! Vill ha samma färg som den mörkaste färgen i mitt hår, hoppas att det går att få till. Det kan ju iaf inte bli sämre än vad det är at the moment...


 

Av Johanna Ridderström - 3 augusti 2013 00:50

Hemkommen från Haga med lite värk i kroppen på sina ställen, men med ett stort leende på läpparna. Vi spelade fotboll idag som vanligt. Men det var ändå inte riktigt som vanligt. Jag var duktig. Riktigt duktig faktiskt. Sprang som attan, dribblade och gjorde mål. Och jag blev inte trött. Det var väl någon gång, efter att jag hade sprungit jättelänge utan stopp, som jag behövde hämta andan. Annars var jag som en liten duracellkanin på anabola!

Riktigt stolt är jag över mig själv. Jag har aldrig varit bra på fotboll, men från och med idag är jag berättigad att påstå att jag faktiskt KAN spela fotboll. Också stolt över att mitt hårda arbete kring att få upp min kondition ÄNTLIGEN märks. Den har gått från att ha varit urdålig till att den faktiskt är helt okej.

Nu ska jag mysa lite till med katten, kanske ta något och käka och sedan somna djupt.

Godnatt!


 

Av Johanna Ridderström - 2 augusti 2013 16:45

           


När världen kraschar runt omkring mig och allt blir för mycket, det är då jag vänder mig till min kamera. Genom linsen är det begränsat. Jag kan fokusera på det jag vill. Jag lägger ner all energi på en sak i taget.
Så idag, när jag vaknade upp til kaos, hoppade jag upp på cykeln och åkte runt i Hallsta med min kamera. Tog kort på fina blommor, badade benen i forsen och åt goda hallon.
Nu ska jag strax byta om för att åka iväg till Haga och träffa vänner och spela fotboll. Det behöver jag nu. Att vara omringad av folk som älskar mig och bli av med lite ilkska genom att sparka på en boll ;)

Ha en jättebra kväll alla gulliga läsare!

Av Johanna Ridderström - 2 augusti 2013 09:45

 

Här är 8 av de produkterna jag använder oftast (förutom mina parfymer då). Alla kostar under hundralappen.

Jag tänkte gå igenom lite vad varje sak har för funktion och lite fördelar och nackdelar kring produkten.

Vi börjar från vänster.


Icas egna rakgel, barbergel: Den luktar himmelskt gott! Det står på flaskan att den luktar kiwi, men jag tycker mer att den luktar som de stora vattenmelons-tuggummina man åt när man var liten smakade. Funkar bra och är billig. Tryck dock försiktigt på "pumpen", det kommer ut mycket på en gång!


Palmolive deodorant, lavender: Luktar lite "manligt", men behåller den, ändå goda, lukten väldigt länge.


Lóréal Paris studio Matt & Messy: En hårprodukt för att få håret matt och ruffsigt. Funkar sådär. Jag använder den inte jätteofta, men den är bra att ha ibland när man vill forma sitt hår.


Åhlens brun utan sol: Jag har nu testat den här i en vecka och jag skulle rekomendera att använda den varannan dag för bäst resultat. Kom ihåg att försöka få ut krämen jämnt och fint och utan någon ful rand. För mycket av denna kräm kommer leda till att du blir orange. Tänk på att du smörjer in dig så att det hinner "torka" innan du sätter på dig en tröja eller lägger dig på kudden. Tänk också på att du sköljer av händerna efteråt. Det bästa med den här är att man ser resultat efter bara några timmar. Jag är supernöjd med den här produkten!


Rexona deodorant: Nu var det så att jag inte hittade min gröna, så den rosa deodoranten fick vara med på bild istället. De här deodoranterna luktar gott men håller inte så länge.


Ginatricots strawberry champagne body splash: Totalt genomälskar den här produkten! Luktar supergott! (Finns även i några andra dofter om man inte vill lukta jordgubbe) Perfekt när man inte hinner duscha/känner sig ofräsch. Det är bara att snabbt spruta lite på kroppen och sen är problemet löst! Nackdelen är att lukten inte håller så länge, men den är ju perfekt att ta med i handväskan så att man kan bättra på doften allt eftersom, so no worries.

Jag råkade dock tappa min i golvet så det blev en spricka i flaskan. Kan därför inte ta med mig den någonstans, men jag ska köpa en ny så fort det går!


Cien hand cream: Jag testade den här för första gången idag och kan inget annat än att lovprisa den här med. Händerna kändes mjukare och lenare på två sekunder. Luktar gott gör den också. Den här ska jag använda ofta!


Batiste dry shampoo, cherry: Älskar hela idén med torrshampo! När håret är flottigt och man inte orkar/hinner/kan duscha så är det bara att spruta lite med torrshampot i hårrbotten, gnugga och sen VOILA ser håret fräscht ut. Det känns inte så jättefräscht, men det ser iaf inte flottigt ut längre. Volym får man på köpet också.

Jag måste snart köpa en ny och även fast jag gillade lukten körsbär så ska jag prova någon annan nästa gång. Den här har jag köpt på Lindex.

Av Johanna Ridderström - 1 augusti 2013 21:11

Jag skrev ju tidigare idag att jag inte kunde hitta min kameraladdare och att jag skulle leta mer efter den när jag kom hem från Jonas och Malin. Well, no need. För när jag kommer hem till Jonas och Malin hinner det bara gå några minuter innan Jonas håller upp en kameraladdare och fråga om den är min. Ibland har man tur alltså!

Så imorgon ägnar jag min eftermiddag (då jag är ensam hemma) åt till att spela in vloggen. Kommer bli asbra!


 

Min återfunna kameraladdare <3

 

Har röda strumpor på mig idag för att alla andra är smutsiga...får bli en tvättdag imorgon...


Av Johanna Ridderström - 1 augusti 2013 14:20

Jahapp, där kom regnet. Precis när jag har blivit nöjd med mitt klädval (har provat kläder i en halvtimme) och när jag precis har satt upp håret. Jag ska cykla iväg till mina kusiner, men jag är inte så motiverad längre. Hatar att bli blöt...

Men jag saknar mina små hjärtan så det får väl bli en snabb idiot-cykling dit för att vara så torr som möjligt när jag plingar på dörrklockan.

Jag täkte spela in en vlog till er idag men jag hittar inte kameraladdaren...får leta lite till när jag kommer hem sen!

Ha en asbra dag!


 

Av Johanna Ridderström - 1 augusti 2013 11:14

Det är augusti idag...

Tycker ändå inte att sommarlovet har gått så fort som det brukar. Men den här månaden kommer nog det. Syrran fyller år, jag ska på läger, ha en tjejkväll och sen är det skola...

Gymnasiet.

(AAAAHHHHHHH)

Är så sjukt taggad! Fy sjutton vad kul det här ska bli!

För ett år sedan exakt var jag barnvakt åt Esther och skypade med Belinda. För två år sen var jag vid den här tiden hemma hos en kompis och käkade lunch. I år, just nu, sitter jag i min säng och förbereder mig mentalt för gymnasiet.

Gymnasiet, det är inte grundskolan. Från gymnasiet tar man studenten. Och efter gymnasiet är det jobb som gäller. Möjligtvis några år till bakom skolbänken först...

Åhh, jag kan knappt vänta till första dagen. Då när man har gått upp överdrivet tidigt, noggrant valt ut kläder, lockat håret, sminkat sig omsorgsfullt och sen åkt buss/tåg till sin skola. När man går där i korridoren och letar efter samlingsplatsen, och när man plötsligt hittar den och i smyg står och granskar alla andra medan man lyssnar på någon som spottar ur sig information om skolan och de närmsta dagarna. Jag vill träffa min klass. Jag vill para ihop namn med ansikte och sedan även, lite senare, lägga till personligheterna.

Gymnasiet.

3 år där jag ska ta in så mycket jag bara kan, för min egen skull.

Och den 19 augusti börjar det.


Gymnasiet jag ska gå på. Carlforsska i Västerås.

Translate

Presentation

Fråga mig

92 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Omröstning

Hur väl känner ni mig personligen?
 Jag har aldrig träffat dig
 Jag är en av dina 50 närmsta
 Vi är barndomskompisar
 Vi har hälsat några gånger
 Vi är ganska bra vänner

Ovido - Quiz & Flashcards